СПІВПРАЦЯ В ДІЇ

У рамках освітньої діяльності підписано УГОДУ про творчу співпрацю  лабораторії виховання готовності до ринку праці Інституту проблем виховання НАПН України  і КЗ "Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради".

Науково-методична робота здійснюється над темою наукового дослідження «Формування кар’єрної спрямованості у учнів закладів загальної середньої освіти в умовах Нової української школи» (2024-2025 рр.) в рамках угоди про творчу співпрацю з Інститутом проблем виховання НАПН України. Суть угоди полягає в сприянні реалізації науково-дослідної роботи лабораторії виховання готовності до ринку праці, спрямованої на розробку, обґрунтування й впровадження технології формування кар’єрної спрямованості  у здобувачів освіти, яка передбачає створення сприятливих умов  для визначення вектору професійного саморозвитку здобувачами освіти, формування в них компетентностей у побудові і реалізації індивідуальної освітньої та професійної траєкторії.

Дякуємо Михайліченку М.В., кандидату педагогічних наук, професору, науковому співробітнику Інституту проблем виховання НАПН України за сприяння у підписанні означеної угоди та професійному головуванні Екзаменаційною комісією спеціальності 013 Початкова освіта у коледжі.

Зоя КРАМСЬКА, доктор філософії, в. о. директора коледжу

 

  • Переглядів: 89

Комунальний заклад "Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради' © 2022