Зустріч з начальником служби у справах дітей Уманської міської ради

03.10.2023 року в  рамках проведення виробничої практики з спеціальності "Соціальна робота "  зі здобувачами освіти 405-С, 406-С  та 305-С групи відділення соціальної та спеціальної освіти Комунального закладу  «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради» відбулась зустріч з начальником служби у справах дітей Уманської міської ради Декарчуком Олександром Сергійовичем.

У ході бесіди були висвітлені і розглянуті такі питання: робота та структура даної служби, соціальний супровід сім'ї, запобігання правопорушень серед підлітків, насильство в сім'ї, права та обов'язки батьків щодо  виховання дітей.

Окрім цього, були наведені статистичні дані щодо сімей, які опинилися у складних життєвих ситуаціях.

Особливий акцент зроблено на допомогу сім'ям - внутрішньо переміщеним особам, які під час війни змушені були покинути свої домівки і шукати більш безпечні місця для проживання.

У цілому, зустріч пройшла в приємній і дружній атмосфері. Ми дякуємо Олександру Сергійовичу Декарчуку за плідну співпрацю.

 Ольга СОБОЛЕНКО, керівник практики

  • Переглядів: 183

Комунальний заклад "Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради' © 2022